SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Haber10

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Akşener’in Cumhurbaşkanıyla Görüşmeye Rozetsiz Gitmesi İYİ Parti Tarafından Eleştirildi

Yayınlanma:
ABONE OL
Akşener’in Cumhurbaşkanıyla Görüşmeye Rozetsiz Gitmesi İYİ Parti Tarafından Eleştirildi

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme, parti içinde büyük bir tartışma başlattı.

İYİ Parti’nin kuruluşunda MHP’den ayrılan ekibin önemli isimlerinden biri olan bir siyasetçi, Akşener’in görüşme esnasında parti rozeti takmamasını eleştirerek, bu durumu partiden uzaklaşma işareti olarak yorumladı. MHP kökenli siyasetçi, “Biz genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra genel merkezde her odaya Dervişoğlu ile birlikte Akşener’in fotoğraflarını astık. Görünen o ki parti Akşener’i değil Akşener partiyi bıraktı.” ifadelerini kullandı.

MHP kökenli siyasetçi, “Biz Saraya teslim olmuş MHP’de yer almayız diyerek bu partiyi kurduk. Dün teslim olmadık bugün de teslim olmamız beklenemez.” ifadelerini kullandı.

Görüşmeye Rozetsi̇z Gitmiş

Son kongreden sonra parti içinde bir toparlanma süreci başlarken, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la gerçekleştirdiği ziyaretin yeni yönetime büyük zarar verdiği ifade edildi. Partililer, Akşener’in görüşme sırasında parti rozetini çıkarmış olmasına da dikkat çekti.

GazeteDuvar’ın yaptığı habere göre Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme yapmadan iki gün önce katıldığı bir cenaze töreninde İYİ Parti rozeti taktığını vurgulayan bir siyasetçi, “Biz genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra genel merkezde her odaya yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu ile birlikte Akşener’in fotoğraflarını astık. Ama gördük ki kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde o rozeti çıkarmış. Yine sosyal medya hesabından İYİ Parti’nin güneşini kaldırıp bulutlu bir hava fotoğrafı koymuş. Görünen o ki parti Akşener’i değil Akşener partiyi bıraktı.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Bahçeli’nin İttifak Resti Siyasi Gündemi Salladı! Erdoğan’dan Kurmaylarına Uyarı
Siyaset
14 Haziran 2024
Bahçeli’nin İttifak Resti Siyasi Gündemi Salladı! Erdoğan’dan Kurmaylarına Uyarı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “AK Parti ve CHP ittifak yapsın, 6’lı masa da destek versin” çıkışı siyasi arenada büyük yankı uyandırdı. Bu açıklama, AK Parti içinde bazı kesimler tarafından ittifakın içinde bir “çatlak” olarak yorumlandı. Ancak AK Partili yetkililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her toplantıda “Cumhur İttifakı’na zarar verecek bir söz veya davranışta bulunmama” […]

Erdoğan: “İspanya’nın Filistin’i Tanıma Kararı Diğer Ülkelere Örnek Olmalı”
Siyaset
13 Haziran 2024
Erdoğan: “İspanya’nın Filistin’i Tanıma Kararı Diğer Ülkelere Örnek Olmalı”

Resmi bir ziyaret kapsamında İspanya’da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile düzenlediği ortak basın toplantısında, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesi için önemli adımlar attıklarını söyledi. Erdoğan, “İkili ticaret hacminde 20 milyar avro hedefini yakalamak üzereyiz. Bir sonraki hedefimiz 25 milyar avroya ulaşmak.” dedi. Ayrıca İspanya’nın Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliğini en güçlü […]

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Yıl Sonra CHP Genel Merkezi’nde
Siyaset
11 Haziran 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Yıl Sonra CHP Genel Merkezi’nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel, 40 gün arayla ikinci kez bir araya geliyor. İlk görüşme, 2 Mayıs tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi’nde gerçekleştirilmişti ve bir saat 35 dakika sürmüştü. Bu kez buluşma adresi, CHP Genel Merkezi olacak. Erdoğan’ın oturacağı koltuğun arkasına Türk bayrağı ile Cumhurbaşkanlığı forsu konulacak. Cumhurbaşkanlığı protokol ekibi, CHP […]